halv tændstikkemand med tilhørende tekst "dronninglund hallerne & motionscenter"
Holdbooking

Sådan bliver du medlem

ONLINE OPRETTELSE

At blive oprettet som nyt medlem foregår online, hvor der samtidigt betales et indmeldelsesgebyr pr. kr. 100, der bl.a. dækker udarbejdelse af magnetkort. Dette skal hentes ved personlig henvendelse i Motionscentret.

Alternativt kan du henvende sig til receptionen i Motionscentret og hvis der ikke skulle være betjening, kan du altid kontakte centerlederen eller en af de øvrige ansatte, som også kan klare opgaven.

Du skal være fyldt 15 år for at blive medlem i Motionscentret. Dog gives der dispensation til børn ifølge med voksne eller på særlige hold.

Bliv medlem

BOOKING

Booking til holdaktiviteter foregår ligeledes online. Det forudsætter dog, at du kan huske din personlige adgangskode.

Når du har logget dig ind, får du en oversigt over de forskellige hold, som du kan tilmelde dig. Tilmelding sket til et enkelt hold og gælder kun for en session/gang, men der er intet til hinder for, at du tilmelder dig igen og igen.

Tilmeld dig holdaktivitet

VENTELISTE

Hvis alle pladser på et hold er optaget, har du mulighed for at tilmelde dig holdets venteliste. Hvis der herefter bliver plads på holdet, vil du modtage en mail og/eller en SMS med besked.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram